Stap 1
  • Log in of maak een account aan om het verzoek te starten via de oranje knop.

Stap 2
  • Vul het juiste artikelnummer in.
    De site zal je een suggestie doen. Als deze correct is, klik je er op en kun je het artikel met de oranje knop (zie afbeelding hieronder) toevoegen aan je garantieverzoek.
Stap 3
  • Vul in de benodigde informatie om het verzoek af te ronden
  • Behalve wanneer een product rechtstreeks bij Smartwares is gekocht (bijv reserveonderdelen), hoef je geen invoice-nummer in te voeren in het veld. Gebruik in dit geval '00000'.

Je ontvangt direct een RMA-nummer. Met dit nummer staat het garantieverzoek bij ons bekend.