Dit kan meerdere oorzaken hebben.

• Controleer a.u.b. of UPnP aan staat in uw router. Dit kun u vinden in de instellingen van uw router. Dit kan per router anders zijn (zie als voorbeeld de afbeelding beneden)

• Indien u meerdere routers in huis heeft geïnstalleerd, dient u de camera op het wifi signaal/ kanaal van de eerste router in uw netwerk in te stellen. Dit is de router die als eerste is aangesloten op de internet kabel die uw huis binnenkomt.

Als u de camera aanmeldt op een extra router, wifi versterker of soortgelijke apparatuur kan dit er voor zorgen dat o.a. de notificaties niet werken.