Vraag

Antwoord

Kan ik de camera op mijn smartphone ook bekijken buiten mijn eigen WiFi-netwerk?

Ja dat kan zeker! Alhoewel je in sommige gevallen eerst de optie 'UPnP' moet inschakelen in de instellingen van je router. Raadpleeg hiervoor de handleiding van de router of vraag het aan je internetprovider.

Is er software voor de camera beschikbaar voor Windows of Mac?

Helaas niet. De camera werkt enkel met de HomeWizard Cameras-app.

Hoeveel camera's kan ik tegelijk in de app toevoegen en gebruiken?

De app ondersteund tot wel 99 camera's per account.

Na het verbinden met het WiFi-netwerkje van de camera, keer ik terug naar de app en krijg ik de melding "Deze app heeft een internetverbinding nodig". Hoe nu verder?

Het is belangrijk dat je smartphone de app op de achtergrond draaiende houdt. Voordat je begint met installeren, sluit alle apps op de achtergrond af en probeer het opnieuw. Als het goed is zie je dan weer het scherm in de app waar je was gebleven.

Er zijn zoveel HomeWizard-apps dat ik door de bomen het bos niet meer zie! Welke is de goede?

De juiste app heet HomeWizard Cameras.
Deze is te herkennen aan dit icoontje :
Werkt deze camera ook met mijn HomeWizard?
Nee. Deze camera is na de installatie wel te integreren in de opvolger van de HomeWizard, deze heet de Link.

Ik heb gelezen dat het een binnencamera is, maar kan ik 'm ook onder mijn carport of een andere droge plek plaatsen?

We raden u ten strengste aan om de camera enkel binnenshuis te gebruiken. Al mag het buiten droog zijn, de camera is niet bestand tegen vochtige lucht of temperaturen onder nul.

Ik wil de camera voor het raam zetten om de boel buiten in de gaten te houden. Overdag is het prima, maar 's nachts lijkt de camera niets te zien. Hoe kan dit?

De camera gebruikt infrarood (IR) om 's nachts te kunnen zien. Glas weerkaatst het IR waardoor de camera zichzelf 'ziet'. Het gaat in het donker dus nooit werken om door glas te kijken.