Verwijder de camera eerst uit de Omguard HD app. of verwijder de app. en installeer deze opnieuw.

Sluit de adapter en de accu’s aan.

Reset de camera door de resetknop in het vak voor de accu’s 15 seconden ingedrukt te houden.

De led voor op de camera moet nu rood en blauw knipperen.

Open de wifi instellingen van uw telefoon en verbind met SensorCam-XXXXXX(op de plaats van elke X staat een cijfer)

Het wachtwoord is 12345678

Open Omguard HD en druk op de + .

Druk in het volgende scherm op Zoeken en selecteer de gevonden code.

Bij systeem naam kunt u de camera een naam geven.

Bij beveiligingscode vult u 123456 in.

Druk op opslaan.

Kies in het schermpje dat nu verschijnt: instellingen.

Volg de aanwijzingen.

Selecteer, zodra dit aangegeven wordt uw Wifi netwerk, vul het wachtwoord in en druk ok

Volg verder de aanwijzingen in de app. om het standaard wachtwoord te wijzigen.