Notificaties werken alleen als er een microSD-kaart geplaatst is (min. 8Gb max.128Gb), en wanneer u houder van het hoofdaccount bent.
Een gast-account komt niet in aanmerking voor het ontvangen van notificaties.

Druk rechts onderin de app op: Setting.

Tik vervolgens op: Message setting en controleer of Alert sound ingeschakeld is.

Kies vervolgens links bovenin het pijltje om terug te gaan.

Druk nu links onderin op: MyCamera.

U ziet hier de geïnstalleerde camera met onder de streep vier symbooltjes.

Het linker symbool is een belletje, indien hier een streepje doorheen staat, tik het aan om het

streepje weg te halen.

Controleer vervolgens in de instellingen van uw telefoon of de app IPC360 gemachtigd is om pushmeldingen weer te geven.

Android: meldingen-menu,

iOS: berichtgeving-menu