De camera toevoegen aan een nieuwe smartphone

Na de initiële installatie van de CIP-37210 op je smartphone, is het eenvoudig om deze toe te voegen aan een tweede, derde of zelfs vierde smartphone.

Een van de stappen bij de eerste installatie van de camera was het maken van een nieuw beveiligingswachtwoord. je hebt misschien het voorgestelde wachtwoord gebruikt of je hebt er zelf een gemaakt.

Voordat je start

Zorg ervoor dat de andere smartphone niet hetzelfde HomeWizard-account gebruikt; registreer nieuw account met een ander e-mailadres account. Elke gebruiker moet altijd een ander HomeWizard-account gebruiken.

Op deze manier is het veiliger en is het eenvoudiger om bij te houden wie toegang heeft tot de camera.

De camera toevoegen

Vul, net als tijdens de eerste installatie, de Camera ID in (het C-nummer dat u op de camera kunt vinden).
In plaats van een wachtwoord in te stellen, gebruik je het beveiligingswachtwoord dat je tijdens de eerste installatie hebt ingesteld. Nadat het wachtwoord is ingevoerd, wordt de camera aan de app toegevoegd.

Gefeliciteerd!

De camera is nu toegevoegd aan de app. Beide gebruikers hebben gelijke toegang tot de instellingen en opnamen van de camera. Als je wilt controleren welke gebruikers toegang hebben tot de camera, ga je naar de onderstaande link en log je in met je HomeWizard-account.

https://dashboard.homewizard.com/