De firmware-update

Volg de stappen hieronder om de nieuwste firmware-update van de DVRCAR25 te installeren.

Deze firmware brengt o.a de volgende noviteiten:
  • Nederlandse en Duitse menutaal (in te stellen via language)
  • Loop Recording in 1/3/5 minuten

Aansluiten

Sluit de dashcam (met SD-kaart erin) aan met de meegeleverde kabel op één van de USB-poorten van uw PC of Mac.

Het update-bestand

Uw computer herkent de dashcam als zijnde een USB-stick.

Zet het .bin-bestand in de hoofd-map van de dashcam. Dat is in het geval van het voorbeeld hiernaast de E:-schijf.
De installatie

Ontkoppel de dashcam van de PC, en sluit deze weer aan op netstroom (middels een adapter met USB-poort) of de 12v-aanstekeraansluiting van uw auto.
Wacht enkele minuten, de update zal zichzelf op de achtergrond installeren. Het videobeeld komt weer tevoorschijn zodra de update klaar is.
De controle

Ter controle of de update gelukt is, controleer in het instellingenmenu bij 'Version' de firmware-versie. Hier zou nu de versie 'C&D 20180614' moeten staan.
Gefeliciteerd!

De firmware-update is geslaagd, en u kunt nu o.a de menutaal veranderen naar het Nederlands.