IP camera's zijn ontworpen om in uw netwerk en via het internet te werken.

Hierdoor kunnen de prestaties variëren afhankelijk van de snelheid van zowel het netwerk en de internet verbinding waar de camera geplaatst  is

alsook de snelheid van het netwerk en de internetverbinding waarmee het apparaat verbonden is dat contact moet maken met de camera bijv, smart Phone

of PC/laptop.

Als bijvoorbeeld onderweg bent en wilt inloggen op uw IP camera thuis probeer u er dan van te overtuigen dat de Wi-Fi waar u uw telefoon mee

verbind snel en stabiel is, ook als u mobiel internet gebruikt dient de 3G of 4G verbinding snel en stabiel te zijn.

Indien 1 van de hieronder afgebeelde delen van de verbinding niet stabiel of snel genoeg is kunt u problemen ondervinden met inloggen en/of

vertragingen en/of haperingen in het camera beeld ervaren.