Er zijn een paar oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat er geen beeld zichtbaar is maar er wel geluid te horen is.

Controleer het volgende:

1. Koppel alle draden los en maak deze daarna weer vast. Let er op dat, indien nodig, de corresponderende kleuren weer gekoppeld worden en houd rekening met eventuele polariteit.

2. Controleer de stroom adapter. U mag alleen de adapter gebruiken die standaard met het artikel is geleverd,  Als u gebruik maakt van een verlengsnoer, controleer dan of er geen terugval in spanning is en u voldoende spanning houdt bij de ingang van het apparaat  Als u geen goed verlengsnoer gebruikt of een verlengsnoer dat te lang is kan het zijn dat de spanning zo laag wordt dat het artikel niet correct functioneert.

3. Controleer of de kabels tijdens de installatie niet gedraaid of beschadigd zijn.  Indien mogelijk kunt u een multimeter gebruiken om te controleren of er een kabelbreuk is

4. Als u kabels heeft verlengd controleer dan de onderstaande punten. Dit kan overigens ook met de standaard kabel:

• Controleer of er geen breuk of knik is.
  • Controleer of er een compatible type wordt gebruikt.
  • Controleer of de maximale lengte niet wordt overschreden. (Deze kunt u vinden in de handleiding).

5. Test het artikel altijd op een tafel of bureau en gebruik alle onderdelen die in de doos zijn geleverd.

Als het nog steeds niet werkt, kunt u contact opnemen met onze customer service afdeling door het contactformulier op de service website in te vullen.