Stap 1.

Open de 'HomeWizard Cameras'-app.

Stap 2.

Ga in lijstweergave bij de camera naar 'Opties'.

Stap 3.

Druk vervolgens op 'Opnames'
  • Klik vervolgens op 'Opnameinstellingen'
  • Je hebt de keuze uit;
    • Alleen handmatig: De camera gaat niet automatisch opnemen. Je kunt wel handmatig opnemen vanuit de Volledig scherm-weergave.
    • Altijd opnemen: De camera neem altijd op. Als de SD kaart vol is worden de oudste opnames automatisch verwijderd.
    • Alleen bij detectie: De camera neemt alleen op bij detectie. De minimale lengte van een detectieopname is 30 seconden. De opname word automatisch verlengd indien er detectie plaats vindt.