Tijdens de installatie, zodra je verbonden bent met het netwerkje van de camera, kun je de volgende melding krijgen. 'Let op! Internet misschien niet beschikbaar.'

Je smartphone geeft dit bericht weer omdat hij verbonden is met het netwerkje van de camera. Uiteraard is dit netwerkje puur en alleen een WiFi-signaal en is het geen internetverbinding.
Dit WiFi-netwerkje is er dus puur ten behoeve van de installatie van de camera.

Je kan dit bericht gewoon negeren en terugkeren naar de app om de installatie van de camera af te ronden.

Je zult zien dat, na de installatie de camera is gestopt met zijn eigen WiFi-netwerkje en de smartphone weer verbinding heeft met het netwerk thuis.