Voor deze systemen moet de beveiligingscode van het systeem worden gewijzigd voor gebruik via de APP WDVRCAM.

De volgende stappen leiden u door het menu naar de optie om deze beveiligingscode te wijzigen en te bekijken (indien vergeten).

1. Open het menu van uw DVR. U wordt naar de startpagina van het menu geleid. Selecteer het pictogram uiterst rechts.
2. Selecteer in het volgende venster het derde pictogram aan de linkerkant van bovenaf om het menu te openen waar u de beveiligingscode van het apparaat kunt wijzigen.
3.

In het volgende menu kunt u de netwerkconfiguraties (DHCP of vast IP-adres) en de beveiligingscode wijzigen.

Stel uw beveiligingscode in.

Er zijn maximaal 12 alfanumerieke tekens mogelijk.

Tik op "OK" om op te slaan en de instelling af te sluiten.