Volg onderstaande stappen bij het installeren van de DIC-

Volg deze instructie stap voor stap om de DIC-23216 op uw Android toestel te installeren.

Er zijn twee versies van de DIC-23216, een met adapter en een zonder. Onderstaande stappen zouden dus iets kunnen afwijken, maar in grote lijnen is het vergelijkbaar.

Voordat u begint:

• Installeer de DIC-23216 in dezelfde ruimte als uw Wi-Fi router.
  • Zorg dat uw Android toestel is verbonden met hetzelfde Wi-Fi netwerk waarmee u de DIC-23216 gaat verbinden.
  • Zorg dat uw Andriod toestel staatingrsteld op de 24 uurs klok.
  • LET OP: De DIC-23216 werkt op 2.4GHz Wi-Fi. Zorg dat de Wi-Fi router is ingesteld op 2.4GHz Wi-Fi. Kijk bij twijfel in de handleiding van uw router of neem contact op met uw internet provider.

Voorbereiding:

Stap 1:

Verwijder de DIC-23216 uit de behuizing door de schroef aan de onderkant te verwijderen.
Stap 2:

Haal de rubberen afdichting uit de oplaadpoort aan de onderkant.
Stap 3:

Verwijder de voorkant door deze vanaf de onderkant omhoog te trekken. De aan/uit en reset knoppen zijn nu zichtbaar.
Stap 4: BELANGRIJK

Gebruik de meegeleverde Micro USB kabel om het product op te laden.

Als de batterij te leeg is kan de installatie niet worden afgerond.
Stap 5:

Er zit een rubberen hoes over de aan/uit- en reset knop. Verwijder deze, en u ziet de Micro-SD kaarthouder.

LET OP: U moet een Micro-SD kaart plaatsen om te zorgen dat de DIC-23216 regelmatig updates ontvangen en opnames opslaat.
Step 5Bis
Het kan zijn dat u eerst een rubber afdekplaatje moet verwijderen met behulp van een scherp voorwerp of bv. met uw nagel (er zijn twee versies van deze DIC )

Voorbereiding van uw android toestel:

Stap 1:

Download de Smartwares View app in de Google Play Store.
Stap 2: BELANGRIJK

Sta alle toestemmingen toe, deze geven de applicatie toestemming om toegang te krijgen tot instellingen en functies van je telefoon om de applicatie volledig te laten functioneren.

Stap 3:

Open de app op uw toestel en druk op het plus symbool om te beginnen.
Stap 4:

Voer een naam in voor uw deurbel. Deze mag u zelf kiezen.
Stap 5: Voer de DID code in.

Druk op "Scan DID Label" op de camera van uw toestel te openen. Scan de QR code op de achterkant van de DIC-23216.

Alle informatie wordt automatisch ingevuld.

Stap 6:

Voer de beveiligingscode in. De standaard code is 123456. Klik op OK / opslaan.

Verbind de DIC-23216 met uw toestel en Wi-Fi:

Stap 1:

U ziet nu een scherm met Wi-Fi setup. Selecteer "SETUP"
Stap 2: BELANGRIJK

Druk 2 seconden op de AAN / UIT-knop aan de onderkant van de DIC-23216 en laat los, het apparaat wordt ingeschakeld en de hoofdknop begint wit en blauw te knipperen.
Stap 3:

Selecteer het vergrootglas pictogram, uw telefoon zal nu een lijst met beschikbare Wi-Fi-netwerken weergeven. Selecteer uw wifi-netwerk en voer het wachtwoord voor het netwerk in.
Stap 4:

Selecteer nu "VOLGENDE" en de DIC-23216 zal aangeven dat de installatie is voltooid.

GRATIS cloudopslag met Dropbox of Google Drive..

Nadat de installatie is voltooid, wordt u gevraagd om cloudopslag in te stellen. Hierdoor kan de DIC-23216 de opgenomen beelden uploaden naar de cloud. Dit is optioneel en kan later worden ingesteld vanuit het geavanceerde menu. Volg de details en het scherm om cloudopslag in te stellen. Je moet al een Dropbox- of Google Drive-account hebben.

Uw DIC-23216 is helemaal ingesteld en klaar om te worden geïnstalleerd. .