Zorg ervoor dat tijdens het installeren van de camera de telefoon alleen verbinding kan maken met dezelfderouter als waar u de camera op aanmeld.

Als er andere Wifi aanwezig is waarmee uw telefoon contact kan maken, schakel deze a.u.b.(tijdelijk) uit of ga naar de wifi instellingen van uw telefoon, selecteer de betreffende wifi en kies vergeten.

Als u meerdere routers heeft dient de camera aangemeld te worden op de eerste router in uw netwerk(degene die rechtstreeks op het internet aangesloten is).

Controleer a.u.b. of UPnP in deze router ingeschakeld is(raadpleeg evt. uw provider of de handleiding van uw router).

Als u de camera aanmeld op een extra router, wifiversterker of dergelijke apparatuur kan dit er voor zorgen dat de camera niet correct werkt.