Geen geluid of een slecht geluid kan veroorzaakt worden door een aantal redenen.

Controleer:

1. Of er helemaal geen geluid is of alleen een zoemend geluid

-  Koppel alle draden los en koppel ze daarna weer aan. Controleer of alle (kleuren) kabels op de juiste manier zijn aangesloten.

2. Of u de bezoeker wel kunt horen maar zij u niet.

-  Het kan zijn dat de indoor unit defect is geraakt en vervangen moet worden. Nadat U alle kabels nogmaals hebt gecontroleerd kunt u contact opnemen met onze customer service voor meer informatie/ hulp omdat er wellicht specifieke informatie nodig is voor uw type intercom systeem.

3. Of uw bezoek u wel kan horen maar u hen niet.

Controleer of er vuil of stof in de microfoon van de outdoor unit zit. Gebruik een stofzuiger om de gaten in de outoor unit schoon te zuigen en gebruik eventueel een schone doek om te reinigen.

4. Indien u de originele kabel gebruikt of deze kabel heeft verlengd:

• Controleer of deze niet is gedraaid of zelfs gebroken
  • Controleer of u het goede type kabel gebruikt.
  • Controleer of de maximale lengte van de kabel niet wordt overschreden. Zie voor deze maximale lengte de handleiding.

5. Controleer de werking van het systeem altijd eerst op een tafel of bureau vóórdat u het installeert. Gebruik daarvoor alle onderdelen die in de doos aanwezig zijn. Als het product dan nog niet werkt kunt u contact opnemen met de customer service afdeling of de service pagina op onze website raadplegen.