Het kan voorkomen dat bij het installeren de app blijft hangen op stap 2, na het koppelen van de camera.

Dit heeft te maken met de authorisaties van de SW360 app van je telefoon. Wanneer deze niet correct zijn kan de instalatie niet voltooid worden, de installatie blijft dan hangen in stap 2 omdat de app geen instellingen kan vinden om de camera verder te installeren.

Volg de volgende stappen om dit op te lossen.

Dit probleem is te verhelpen door de camera alle benodigde authorisaties toe te kennen.

Om deze instellingen aan te passen; ga naar het kopje "Me"

Geef toestemming op onderstaande onderdelen.

- Locatie

- Microfoon

- Push berichten

- Camera

- Album

Nadat je de toestemming hebt gegeven kan je de installatie van de SW360 app verder afronden.