Stap 1

• Download eerst de app Smartwares View van de App Store of van Google Play.

Stap 2

• Verbind met het netwerkje HD-XXXXXX (elke deurbel heeft zijn eigen unieke netwerknaam).
  • Internet misschien niet beschikbaar' en behoud de WiFi-verbinding.
  • Keer terug naar de app.

Stap 3

• Selecteer '+' om een nieuwe camera/deurbel toe te voegen.
  • Tik op 'Zoeken'  en tik op het DID-nummer dat verschijnt. Dit nummer wordt nu vanzelf ingevuld.
  • Geef de deurbel een naam bij 'Systeemnaam'.
  • Vul het standaardwachtwoord in: '123456'.
  • Ten slotte, druk op 'Opslaan'

Stap 4

• De deurbel zegt nu 'Verbonden'  in de app. Zo niet, check of er nog steeds verbinding is met het HD-XXXXX netwerk van de bel.
  • Tik op het tandwiel onderaan en er verschijnt een tweede tandwiel in het midden van het scherm.
  • Tik op het tweede tandwiel en je keert terug naar het scherm zoals beschreven bij Stap 3.

Stap 5

• Tik op  'Geavanceerd'.
  • Vul het standaard admin password in: '123456'.
  • Er wordt gevraagd dit te wijzigen en dit moet gedaan worden.
  • Het menu Geavanceerd zal zich nu openen.

Stap 6

• Scroll omlaag naar 'WiFi Instellingen' .
  • Tik op 'WiFi Setup' en selecteer het pull-down menu om alle beschikbare netwerken weer te geven.
  • Kies je eigen netwerk, vul het correcte wachwoord in en tik op 'OK'.
  • De deurbel start zich nu opnieuw op en de app keert terug naar het beginscherm.
  • Het kan enkele minuten duren voordat de deurbel 'Verbonden'  aangeeft.
  • De deurbel is nu gereed voor gebruik