Als op de monitor geen 'LIVE' beelden van de camera of camera's te zien zijn omdat het signaal verloren is of de camera is gereset, dient u deze opnieuw met de DVR te koppelen/ verbinden . Om dit te doen volgt u onderstaande stappen

Stap 1:

Opent u het instellingen menu

Stap 2:

Kies optie 1

Stap 3:

Kies voor voor camera-pairen/ koppelen

Stap 4:

Klik ongeveer 2 seconden op de afbeelding van de betreffende camera.  U ziet nu een teller die start met aftellen.

Druk binnen 60 seconden op de pair knop (nummer 3 op de onderstaande afbeelding). Als de camera gekoppeld is, stopt de teller met aftellen.

Stap 6:

De camera is vmet de DVR verbonden als u live beeld ziet.

De stappen zijn voor elke camera die gekoppeld moet worden, hetzelfde en moeten allemaal doorlopen worden.