Houd onderstaande instellingen aan indien u een Gmail-adres gebruikt als afzender van onze IP-camera's
Stap 1: uw persoonlijke Gmail-adres gebruiken:

• Enable e-mail
    • dient aangevinkt te worden
  • Sender
    • hier stelt u de naam van de afzender in
  • Sender E-mail
    • uw Gmail-adres
  • Receiver (1, 2 en 3)
    • de e-mailadressen die de notificaties dienen te ontvangen
  • SMTP Server
    • vul hier smtp.gmail.com in
  • SMTP Port
    • vul hier 465 in
  • Auth user / Need authentication
    • dient aangevinkt te worden
  • SMTP User(name)
    • Het e-mailadres waarmee u normaal gesproken inlogt op Gmail
  • SMTP Password
    • Het wachtwoord waarmee u normaal gesproken inlogt op Gmail

LET OP: Het scherm op het voorbeeld rechts kan afwijken, afhankelijk van het type camera

Stap 2: Toestemming verlenen in uw Google-account

1. Ga naar uw Google-account
  2. Klik in het linker navigatievenster op Beveiliging
  3. Ga naar het venster Toegang door minder veilige apps en klik onderaan de pagina op Toegang inschakelen.
    1. Als u deze instelling niet ziet, heeft uw beheerder de accounttoegang voor minder veilige apps mogelijk uitgeschakeld