Volg deze stap-voor-stap handleiding om uw DIC-23216 in te stellen op uw Android of iPhone

Voordat u begint:

• Installeer de DIC-23216 binnenshuis en in dezelfde ruimte als uw WiFi-router. Na de installatie kan de DIC-23216 gemonteerd worden.
  • Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat is verbonden met hetzelfde WiFi-netwerk waarmee de DIC-23216 verbonden moet worden.
  • Zorg ervoor dat de tijdsinstellingen op uw mobiele telefoon zijn ingesteld op 24-uursmodus.
  • BELANGRIJK: De DIC-23216 werkt alleen op een 2.4 Ghz WiFi-netwerk. Zorg ervoor dat uw router is ingesteld op 2.4 Ghz. Raadpleeg bij twijfel de handleiding van uw router of neem contact op met uw internetprovider.

Het voorbereiden van uw DIC-23216
Stap 1:

Verwijder de behuizing van de DIC-23216 door de veiligheidsschroef aan de onderkant van het apparaat los te draaien.

Stap 2:

Verwijder de rubberen verzegeling bij de ingang voor de oplader aan de onderkant van het apparaat.

Stap 3:

Verwijder de voorplaat door deze omhoog te trekken vanaf de onderkant. Hieronder vindt u de AAN/UIT-knop en de RESET-knop.
Stap 4 [optioneel]:

Indien de camera al eens eerder is gebruikt, is het altijd raadzaam om de camera te resetten voorafgaand aan de installatie. Houdt de RESET-knop voor vijf seconden in om de DIC-23216 terug te zetten naar fabrieksinstellingen.

Stap 5:  BELANGRIJK

Sluit de DIC-23216 aan op een USB-poort met behulp van de meegeleverde microUSB-kabel. Hierdoor wordt het product opgeladen. Laat tijdens de installatie de DIC-23216 altijd aangesloten aan stroomtoevoer (pas na installatie overschakelen op de accu).

Stap 6:

Er zit een rubberen zegel over de knoppen AAN/UIT en RESET. Maak deze open om de ingang voor de microSD-kaart te onthullen.
BELANGRIJK: U dient een microSD-kaart te plaatsen om ervoor te zorgen dat de DIC-23216 regelmatig updates ontvangt, en om lokale opnamen op te slaan.

Stap 7:

Druk gedurende 2 seconden op de AAN/UIT-knop aan de onderkant van de DIC-23216 en laat deze los. Het apparaat wordt ingeschakeld en de LED bij de drukker begint blauw en wit te knipperen.

Het voorbereiden van uw telefoon en applicatie
Stap 1:

Download de Smartwares View-app van de Google Play Store of Apple Store
Stap 2: BELANGRIJK

Sta alle toestemmingen toe. Deze geven de applicatie toestemming om toegang te krijgen tot de instellingen en functies van uw telefoon. Dit is nodig om de applicatie optimaal te laten functioneren.

Stap 3:

Open de app op uw telefoon and druk op het PLUS-symbool om te beginnen

Stap 4:

Voer een naam voor uw deurbel in. U mag deze zelf verzinnen (bijvoorbeeld: achterdeur).

Stap 5: voer de DID-code in.

Android: druk op Scan DID Label om de camera van uw telefoon te openen. Richt de camera op de QR-code op de achterkant van de DIC-23216.

iPhone: druk op het QR-logo naast het DID-veld om de camera van uw telefoon te openen. Richt de camera op de QR-code op de achterkant van de DIC-23216.

De details worden automatisch ingevuld.

Stap 6:

Voer de beveiligingscode in. De standaardcode is '123456' en druk op "OK" of "SAVE".

Het verbinden van uw DIC-23216 met uw telefoon en WiFi
Volg de stappen voor Android of iPhone
Android
Stap 1:

U ziet nu een scherm met Wi-Fi Setup. Druk op SETUP.
Stap 2:

U wordt mogelijk gevraagd om uw mobiele data tijdelijk uit te schakelen. Ga naar uw telefooninstellingen en schakel mobiele date (3G/4G) uit. Na de installatie kan dit weer worden ingeschakeld.

Keer terug naar de app en selecteer Start.

Stap 3: BELANGRIJK

Controleer of de DIC-23216 nog steeds wit en blauw knippert. Indien dit niet het geval is, gebruik dan op de AAN/UIT-knop om de DIC-23216 opnieuw in te schakelen.

Stap 4:

Druk op het vergrootglas. Uw telefoon geeft nu een lijst met beschikbare WiFi-netwerken weer. Selecteer uw WiFi-netwerk en voer het bijhorende wachtwoord in.

Stap 5:

Druk op OK en geef de DIC-23216 twee minuten de tijd om de verbinding te configureren.

De bel zal klinken om aan te geven dat de installatie voltooid is.

Hierna wordt u gevraagd om het standaard wachtwoord voor de DIC-23216 te wijzigen. Kies een uniek en veilig wachtwoord.

iPhone
Stap 1:

U ziet nu een scherm met Wi-Fi Setup. Druk op SETUP.
Stap 2: BELANGRIJK

Controleer of de DIC-23216 nog steeds wit en blauw knippert. Indien dit niet het geval is, gebruik dan op de AAN/UIT-knop om de DIC-23216 opnieuw in te schakelen.

Stap 3:

Ga naar de WiFi-instellingen op uw iPhone en selecteer het WiFi-netwerk waarmee u de DIC-23216 wilt laten verbinden.

Als uw iPhone al verbonden is met het WiFi-netwerk waarmee u de DIC-23216 wilt verbinden, selecteert u "NEXT".
Stap 4:

Voer het wachtwoord voor het WiFi-netwerk in en selecteer "NEXT".
Stap 5:

Ga nu terug naar de WiFi-instellingen op uw iPhone en maak verbinding met het netwerk dat de DIC-23216 tijdelijk uitzendt, genaamd RVDP-XXXXXX.
Voer het wachtwoord 12345678 in en maak verbindinding.

Keer nu terug naar de Smartwares View-app.
Stap 6:

Druk nu op "NEXT" en de DIC-23216 zal een geluid maken om aan te geven dat de installatie voltooid is.

GRATIS Cloud opslag met Dropbox of Google Drive.

Nadat de installatie is voltooid, wordt u gevraagd om de cloudopslag in te stellen. Hierdoor kan de DIC-23216 het opgenomen beeldmateriaal uploaden naar de cloud. Dit is optioneel en kan later worden ingesteld vanuit het geavanceerde menu. Volg de details en het scherm om cloud-opslag in te stellen. U dient al een Dropbox- of Google Drive-account te hebben.

De installatie van uw DIC-23216 is voltooid en klaar om gebruikt te worden.