Controleer altijd of de verpakking is geopend. Als u niet tevreden bent met de staat van het pakket wanneer u het ontvangt, accepteer het dan niet en vraag de koerier om het terug te sturen.

Mocht een product dat u heeft besteld direct na ontvangst niet correct werken, dan verzoeken wij u vriendelijk om binnen zeven werkdagen contact op te nemen met onze Klantenservice.

Volg hiervoor de volgende stappen:

Log in op jouw account. (Zorg ervoor dat al uw gegevens zijn ingevuld en correct zijn. We zullen deze gegevens gebruiken om uw retour aanvraag te verwerken.)

Selecteer het volgende 'Mijn retouren'. V

oer uw gegevens in en zoek naar het juiste artikel.

Klik op "Voltooien" om het formulier te verzenden.