Volg de onderstaande stappen om de Parkside LED floodlight-luidspreker met Bluetooth (FCL-76016) te verbinden.

Stop de stekker van de Parkside LED floodlight in een stopcontact. Het is niet nodig om de lamp zelf aan te zetten.

Zorg ervoor dat Bluetooth ingeschakeld is op je smartphone, tablet of ander apparaat waarmee je geluid wilt afspelen.

Druk op de Bluetooth-knop op het apparaat om die Bluetooth-functie in te schakelen.

Na een aantal seconden zal de Parkside LED floodlight weergegeven worden in de lijst van beschikbare apparaten, als BT Parkside.

Tik op BT parkside om verbinding te maken met het apparaat.

Wanneer de verbinding tot stand gekomen is, kun je de Parkside LED floodlight als externe luidspreker gebruiken.