Om een ideale dekking te hebben, raden we aan om de Link centraal te plaatsen, om zo de apparaten die je wilt bedienen zo goed mogelijk te bereiken.

Vermijd metalen voorwerpen / transformatoren / of andere elektrische apparaten in de directe omgeving van de Link.

Op de volgende foto ziet u de voortgang van de radiogolven bij "decentrale" installatie.

De voortgang wordt sterk beperkt door de muren en de plek waar de Link geplaatst is.

De volgende afbeelding laat zien hoe het radiosignaal voortgaat wanneer de Link centraal in de ruimte geplaatst is.

Muren, massieve (metalen) deuren, metalen obecten en gewapend beton kunnen het bereik van het signaal sterk verminderen. Dit geldt ook voor (radio)netwerken zoals WiFi.

De volgende afbeelding laat zien hoe het bereik van het signaal wordt beïnvloedt voor verschillende materialen.