U dient eerst de onderdelen aan te melden.

Druk op Beschrijving: Sleutel pincode Beschrijving: Enter

Druk op Beschrijving: pijl beneden tot u “ZoneSetup” ziet, druk op Beschrijving: Enter.

Toets het nummer in voor het onderdeel dat u wilt aanmelden en druk op Beschrijving: Enter.

LET OP, elke detector moet een eigen nummer krijgen.

U ziet nu "Learning ID" staan druk nogmaals op Beschrijving: Enter u ziet nu "learning..."

Druk nu even de sabotage schakelaar van het onderdeel in om de detector aan te leren.

U ziet nu in het display "Setup Ok"

Druk 1 x op Beschrijving: Escapeom het nummer in te voeren voor een volgend onderdeel.

Houdt ingedrukt Beschrijving: Escapeom het menu te verlaten.

Klik a.u.b. op de volgende links of kopieer deze naar uw web browser om de aanmeldprocedure via Youtube te bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=Vl-xZkLBZ8c

https://www.youtube.com/watch?v=MZ9kiuTHtrY

https://www.youtube.com/watch?v=EfhByYVSQGU