Eerst een test

Het systeem heeft pincode 1 2 3 4 als het geleverd wordt.

Als u niet zeker bent of de code ooit gewijzigd is controleer a.u.b. eerst of het systeem op 1 2 3 4 reageert.

Als u DISARM READY of DISARM NOT READY in het display ziet, druk Beschrijving: Sleutel 1 2 3 4 Beschrijving: Enter.

Als het systeem nu niet naar de programmeer stand gaat is er een code geprogrammeerd.

De enige manier om in het systeem te komen als u de administrator code niet(meer) heeft is het systeem geheel resetten.

Zie evt. ook pagina 24 van uw handleiding FABRIEKSINSTELLING VERANDEREN.

Trek de stekker uit het stopcontact en open de centrale unit.

Het systeem gaat nu in alarm, koppel de rode draad van de bovenste accu los.

Direct boven de adapteraansluiting zit jumper P1(zie onder), deze staat in de OFF positie, dit is de bovenste positie van de jumper.

Zet de jumper in de ON positie, dit is de onderste positie.

Sluit nu de adapter weer aan.

Wacht tot het systeem geheel opgestart is en DISARM READY aangeeft.

Het systeem is dan geheel in de fabriekstoestand terug gebracht en dient dus volledig opnieuw ingesteld te worden.

U dient dus ook alle onderdelen opnieuw aan te melden.

Klik a.u.b. op de volgende link of kopieer deze naar uw web browser om de resetprocedure via YouTube te bekijken

https://www.youtube.com/watch?v=59zL-s_S2Cw